Partnerski odnosi

26.04.2014.

Muški i  ženski princip energije

Svaki muškarac i žena imaju određene količine muške i ženske energije, pa tako muškarac može posjedovati žensku, a žena mušku energiju. No kakve su te energije? Kako oblikuju nas? Kako oblikuju naše iskustvo kontakta? Što je esencija muškog principa, što je esencija ženskog principa? Kako ta dva principa međusobno djeluju jedan na drugog? Zašto s nekim osobama osjetimo izraziti seksualni naboj, dok s drugim osobama toga nema? Zašto se seksualni naboj mijenja s našim partnerima? Istražimo zajedno.

Muška i ženska seksualna energija na principu yin/yang

Radi se o dva kraja jedne te iste energije – ženske, yin, elementa vode i muške, yang, elementa vatre. Muška seksualna energija ima predznak +, dok ženska seksualna energija ima predznak -. Muškarac i žena su suprotne sile, oni su izazov jedni drugima, kada se nađu u dubokom prepuštanju  preporađaju, oživljuju jedno drugo, podmlađuju se, sjaje od energije, ništa se ne gubi. Jedino susret sa suprotnim spolom obnavlja energiju.

Ako imamo strah od seksa to je zato što ide iz mentala, glave, a ne iz emocija. Seks isključuje glavu, misli, nema mentalnog procesa, seks su emocije, srce.

Kompatibilnost partnera – Četiri dimenzije povezivanja

Koliko je ispunjavajuće vaše partnerstvo? Da li postoje dimenzije u kontaktu s drugom osobom koje su izvan vaše zone opuštenosti gdje se podiže nelagoda i osjećaj preplavljenosti? Ili je prisutna čežnja za nečim dodatnim, a toga nema?

Postoje 4 temeljna načina kako se ljudi povezuju jedno s drugim – kroz tijelo, um, srce, duh.

Što to zapravo znači i kako je to povezano sa partnerstvom i seksualnošću istražiti ćemo na radionici.

Meditacije

Ponesite sa sobom nešto što za vas predstavlja mušku i nešto što predstavlja žensku energiju.

Ostalo po starom, sportsku slojevitu odjeću, dekicu, vodu za piti, zadaću za zapisati.

 

Za sve informacije možete se javiti:
Slavka – Šibenik / 098 590 168        zlatnaiskra@gmali.com
Ivana – Zadar / 098 636 326              lahiva@gmail. com

Topli zagrljaj,
Slavka i Ivana

Skip to content