Tragom zdravog života

VIKEND SEMINAR
TRAGOM ZDRAVOG ŽIVOTA

Organizatori: Anita Šupe, nutricionist Slavka Sekulić, integrativni psihoterapeut

  • Muče li vas dugogodišnje zdravstvene tegobe kojima ne nalazite uzroka ni lijeka?
  • Borite li se s viškom kilograma i bezuspješno pokušavate smršaviti?
  • Osjećate li kao da se u svojim pokušajima da krenete u zdraviji život stalno vrtite u krug i kao da nešto nedostaje?

Ovaj seminar može vam promijeniti život. Uz nutricionistkinju Anitu Šupe saznajte sve što ste ikada htjeli znati o povezanosti prehrane i vašeg zdravlja, a kroz radionice Slavke Sekulić, integrativne psihoterapeutkinje, saznajte koje mentalne i emocionalne blokade vas sprečavaju na putu do boljeg zdravlja i potpunijeg životnog zadovoljstva. Prirodna zdrava prehrana i osvještavanje svojih emocija kroz rad na sebi trajne su vrijednosti kojima postižemo dobro zdravlje, primjerenu tjelesnu težinu i zadovoljstvo u životu. Preporuka je da pohađate cjelodnevni seminar ali to nije obavezno. Ako želite možete sudjelovati samo u dijelu s Anitom Šupe ili samo u dijelu sa Slavkom Sekulić.

Pronađite svoju optimalnu prehranu, seminar s Anitom Šupe (3 sata)

Obrađivat ćemo razne teme iz nutricionizma i naučiti kako pojedine prehrambene namirnice utječu na naše tijelo i zdravlje. Saznat ćemo, između ostaloga, zbog čega dolazi do debljanja, kako se izliječiti od ovisnosti o hrani i/ili slatkišima, kako izborom namirnica postići hormonalnu ravnotežu u tijelu, kako se uz pomoć promjene prehrane izboriti protiv kroničnih bolesti i kako mršaviti bez gladovanja. Naučit ćemo i mnoge praktične stvari koje će nam pomoći da krenemo s novim načinom prehrane koji će biti optimalan za nas, bit će tu prijedloga za jelovnike, recepata, uputa za kupovinu i pripremu hrane te mnogih sitnih a bitnih savjeta.

Pronađite izgubljene dijelove svoje osobnosti, integrativna radionica sa Slavkom Sekulić (3 sata)

Naučit ćemo kako i zašto promatrati sebe i svoje emocije, te kako potisnute emocije pohranjene u našem tijelu izazivaju bolesti i poremećaje. Naučit ćemo otkrivati zašto smo ljuti, ljubomorni, nezadovoljni sobom, zašto osjećamo krivnju, sram, strah, zašto se ne usuđujemo, zašto posežemo za nepotrebnom hranom… Radionice se sastoje od teoretskog dijela i iskustvenih vježbi uz pomoć kojih osvještavamo i oslobađamo potisnute emocije, istražujući svoje djetinjstvo, sredinu i uvjete u kojima smo odrastali. Proživljavanjem potisnutih emocija integriramo izgubljene dijelove sebe i postajemo cjelovita osoba, stoga je rad na sebi trajna vrijednost.

Satnica: subotom i/ili nedjeljom od 9 – 12 h i od 14 – 17 h, jednom mjesečno u kontinuitetu.

Datum i mjesto: određuju se prema vašim prijavama.

Skip to content